Xbox 360 forza 2 debug download link request

Discussion in 'File Downloads - Share and Request' started by suprashake, Mar 26, 2015.

  1. suprashake

    suprashake Spirited Member

    Joined:
    Jan 11, 2015
    Messages:
    106
    Likes Received:
    13
    [REQ] Xbox 360 forza 2 debug download link

    Requesting for xbox 360 forza 2 debug download link.. also. do anyone know if the system link part works and can i update to title update 4
     
    Last edited: Mar 26, 2015
  2. fate6

    fate6 Haha, I killed a Pumpkin!

    Joined:
    May 16, 2013
    Messages:
    973
    Likes Received:
    351
  3. suprashake

    suprashake Spirited Member

    Joined:
    Jan 11, 2015
    Messages:
    106
    Likes Received:
    13
    thanks you. lol but i take it forza 2 debug dont work on jtag/rgh. i dont see no debug menu when i start the game anywhere.. forza 2 is devkit only right
     
  4. drahcir

    drahcir Halo Build Enthusiast - Site Supporter 2015

    Joined:
    Apr 2, 2012
    Messages:
    250
    Likes Received:
    161
    If you're actually getting into the game then press the right thumbstick in. That will bring up the debug menu.
     
  5. suprashake

    suprashake Spirited Member

    Joined:
    Jan 11, 2015
    Messages:
    106
    Likes Received:
    13
    that do not work pressing right thumbstick. what xex am i supposed to load. only Forza2_TL.xex and _Forza2Prod.xex load on my RGH2 Trinity freeboot. non dev nand
     
    Last edited: Mar 29, 2015
  6. drahcir

    drahcir Halo Build Enthusiast - Site Supporter 2015

    Joined:
    Apr 2, 2012
    Messages:
    250
    Likes Received:
    161
    I tested it on default.xex, Forza2_DBG, and Forza2_PLY. Is it actually booting into the game? If it isn't you may need to have rgloader on your jtag/rgh. This I have heard will boot games that are dev kit locked.
     
    Last edited: Mar 29, 2015
  7. suprashake

    suprashake Spirited Member

    Joined:
    Jan 11, 2015
    Messages:
    106
    Likes Received:
    13
    thanks non of thos file you said load on freeboot. oh well. thanks for your help. you have a good day
     

Share This Page