Resolved Report any bugs here June 2017

Discussion in 'Bug Report Forum' started by ASSEMblergames_Admin, Jun 17, 2017.

  1. ASSEMblergames_Admin

    ASSEMblergames_Admin Administrator

    Joined:
    May 20, 2015
    Messages:
    358
    Likes Received:
    124
    If you've noticed some broken functionality please post here.
     
  2. Moo

    Moo Gutsy Member

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    497
    Likes Received:
    177
  3. Syclopse

    Syclopse .

    Joined:
    Dec 17, 2013
    Messages:
    1,520
    Likes Received:
    541
  4. rso

    rso Gone. See y'all elsewhere, maybe.

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    2,197
    Likes Received:
    455
    Had some issues logging in at first - it'd give me the new user reg form instead a couple of times. Can't reproduce it now tho, so probably just PEBKAC.
     
  5. Moo

    Moo Gutsy Member

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    497
    Likes Received:
    177
    The way I made those links it's not possible. I counted and I have to edit about 37 links. That's just way too much work.
     
  6. Bad_Ad84

    Bad_Ad84 The Tick

    Joined:
    May 26, 2011
    Messages:
    8,613
    Likes Received:
    1,383
    Edit post, copy post into notepad
    Do search and replace, copy and paste back into post.
     
  7. retro

    retro Resigned from mod duty 15 March 2018

    Joined:
    Mar 13, 2004
    Messages:
    10,354
    Likes Received:
    823
    Do it in code view. Or wait for the redirect to be working. Why it's not working, I don't know. Seems someone has changed the files I uploaded :rolleyes:
     
  8. sp193

    sp193 Site Soldier

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    2,232
    Likes Received:
    1,073
    When I attempt to access the website on Debian 8.0 with Firefox ESR (v45, I believe), I get served a blank page. This happens regardless of whether I try to access the website with SSL or not. The "blank" page has just a division (div tag) or two, but there is no content.

    I have attempted to wipe my cache and have even deleted my profile settings file, but nothing changed. Only AssemblerGames cannot be accessed from that installation, but the same PC can be used to access the website if I am on Windows.

    This is not a major problem for me because I am mainly a Windows user, so I am posting this as a FYI. Regardless of how it turns out, thanks in advance!
     
  9. sp193

    sp193 Site Soldier

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    2,232
    Likes Received:
    1,073
    There was a (recent?) update to the Firefox ESR package on Debian Wheezy, and now I am able to access the website. The installed version is now 52.3.0 (64-bit).
     
    retro likes this.

Share This Page