Can't Get Mega Drive Red Zone Working.

Discussion in 'Mega Everdrive / Everdrive MD' started by Damn-Deal-Done, Nov 28, 2017.

  1. Damn-Deal-Done

    Damn-Deal-Done Rising Member

    Joined:
    May 16, 2016
    Messages:
    55
    Likes Received:
    3
    Hello.

    Hoping someone can help.

    Been wanting to play Red Zone but it keeps resetting. Resets after intro. Occasionally I manage to get to the game and it will still reset.

    Tried GoodGen and NoIntro roms.

    Using Mega Everdrive X7 with latest OS.
    Tried on VA1 NTSC-J Mega Drive and my Pal Mega Drive.

    Nothing seems to work. No problems with any other roms that I am aware of.

    Does this game have any special piracy lock that prevents it from playing?

    Many thanks
     
  2. Damn-Deal-Done

    Damn-Deal-Done Rising Member

    Joined:
    May 16, 2016
    Messages:
    55
    Likes Received:
    3
    Hello. Has no one else experienced this problem? Can someone with a Mega Everdrive X7 test their rom of Red Zone?

    Cheers
     
  3. AtomizerZero

    AtomizerZero Enthusiastic Member

    Joined:
    Aug 13, 2013
    Messages:
    598
    Likes Received:
    112
    Works fine for me [​IMG]
    system info here for reference.
     
  4. Damn-Deal-Done

    Damn-Deal-Done Rising Member

    Joined:
    May 16, 2016
    Messages:
    55
    Likes Received:
    3
    Thanks for looking. This is driving me nuts.

    Are you using 3 button pad or 6 button?

    Thanks
     
  5. AtomizerZero

    AtomizerZero Enthusiastic Member

    Joined:
    Aug 13, 2013
    Messages:
    598
    Likes Received:
    112
    3 button pad.
     
  6. Damn-Deal-Done

    Damn-Deal-Done Rising Member

    Joined:
    May 16, 2016
    Messages:
    55
    Likes Received:
    3
    Cheers. I don't own a 3 button, but it's not listed as an incompatible game anywhere online. It's a bloody mystery.

    Will mess with Mega Everdrive settings.
     

Share This Page